Når du skal undervognsbeskytte bilen er det vigtigt, at du vælger en kvalitets undervognsbeskyttelse, hvor adskillelse af din bils bundplader på undervognen og inderskærme foretages. Da det er nødvendigt for, at sikre en ordentlig afvaskning og rengøring af vognbunden. Dette giver det bedste resultat af din undervognsbeskyttelse. Det er tidskrævende arbejde, men en nødvendighed for at sikre rustbeskyttelsens kvalitet.

Derudover, anbefales det at vælge en udbyder som tilbyder fotodokumentation af det arbejde, som er udført.

Sidst, skal du sørge for at den udbyder du vælger har sprøjteskema til din bil. Et sprøjteskama fremviser bl.a. hvad der der skal adskilles og hvor lyddæmpende svampe er placeret. Disse lyddæmpende svampe suger vand og holder derved på fugten, det er derfor yderst vigtigt at få disse svampe ud og rustbeskytte kraftigt bagved.

Sprøjteskemaets vigtigste funktion er dog at påvise adgang til de skjulte hulrum, hvor elektroniske dele som airbagcensorer er placeret.

Comments are closed.